Have an account? Log in or

Dobrodošli na Internet stranice RHK!

Dobrodošli na Internet stranice RHK!

kruna kraljice Elizabete Kotromanić

kruna kraljice Elizabete Kotromanić – čuva se u Arheološkom muzeju u Zadru

Sve informacije u vezi s radom i djelovanjem Reda Hrvatske Krune, od danas su dostupne članstvu i široj javnosti na adresi www.rhk.hr. Nadamo se da ćete pronaći željene informacije, a mi vam stojimo na raspolaganju za sve moguće upite. Vaše sugestije i komentari su svakako dobrodošli, a sve u cilju kako bismo bili još bolji, točniji i ažurniji.

Razvijajući ovu stranicu nastojali smo na pregledan i dostupan način pružiti temeljne podatke o Redu Hrvatske Krune. Na stranicama možete pročitati kronologiju hrvatskih kraljeva od Tomislava do danas, objašnjenja mnogih manje ili više poznatih pojmova, kao i pravne temelje na kojima je sagrađena hrvatska kraljevska tradicija, a za simpatizere i znatiželjnike diljem svijeta tu je i posebna stranica na engleskom jeziku.

Triumphzug Kaiser Maximilians

Triumphzug Kaiser Maximilians – drvorez se može vidjeti u bečkom muzeju Albertina

Objavljivat ćemo vijesti o radu i djelovanju RHK, pratit ćemo događaje te ćemo obilježavati  sve datume važne za plemstvo i nekadašnje hrvatsko kraljevstvo. Bit ćete informirani i o svim činjenicama u vezi s bogatom suradnjom RHK i sličnih udruga u zemlji i inozemstvu. Također, želja nam je da u rad na stranicama uključimo i šire članstvo RHK, kako bi svojim znanjem i kvalitetnim informacijama doprinijeli razvoju, ne samo RHK, nego i cjelokupnog hrvatskog društva.

Poželimo nam svima uspješan rad, a čitateljima ugodne i zanimljive minute provedene uz naše članke!

Comments are closed.